Cahit Zarifoğlu Anaokulu
YAZIR MAH. SAYILAN SK. NO 20 SELÇUKLU / KONYA

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak temel vizyonumuzdur

MİSYON

Okul öncesinden her çocuk faydalansın ilkesinden hareketle bölgemizdeki velilere ulaşmak istiyoruz. Her çocuğun ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyoruz. Çocukların yaparak yaşayarak öğrendikleri ,araştırma imkanı buldukları, Türkçeyi düzgün kullanabilmelerine imkan sağlayan ,akranlarıyla bir arada eğitim öğretim aldıkları,projelerin içinde aktif rolalarak öğrendikleri,manevi ve milli değerlerimizi davranış haline getirdikleri ; kapsayıcı eğitimi hedef alarak her çocuk özeldir yaklaşımıyla tüm çocukların kendi gelişim hızlarında ilerlemesini hedef alıyoruz.

İkili

07:20 -12:20 12:30- 17:20